آدرس: اصفهان، چادگان، روستای علی عرب، خیابان نور، کوچه شیخ مفید، پلاک
گیاه نعناع در دماهای معتدل و خاکهای مرطوب رشد میکند و در بسیاری از مناطق جهان پراکنده است.در طب سنتی، نعناع به عنوان یک داروی گیاهی با خواص آنتیباکتریال، ضد التهابی، ضد تشنج، ضد سرفه و تسکیندهنده معده شناخته شده است.
چای نعنای بدون کافئین می تواند فشار خون و دمای بدن را کاهش دهد و با ریلکس کردن شما باعث از بین رفتن استرس می شود. این بخشی از دلایلی بود که روغن نعنا را برای رایحه درمانی محبوب کرده است؛ تاثیر چای نعنا نیز به همین شکل است.
دمنوش ها و جوشانده های گیاهی میان برخی افراد طرفدارانی حتی بیش از چای سیاه و سبز دارد. با این حال، با خواص و طرز تهیه چند دم کرده و جوشانده آشنا شوید اما یادتان باشد اگر بیماری خاصی دارید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید و اگر بیمار نیستید از زیاده روی و مصرف پیاپی آن ها حتما خودداری کنید.
خواص: این چای با طبیعتی معتدل و تا حدی خشک؛ سرشار از ویتامین ث بوده، در پیشگیری و درمان سرماخوردگی موثراست.
طرز تهیه ۱۵ عدد میوه نسترن را در یک قوری + دو لیوان آب سرد، با شعله مستقیم جوش آورید سپس شعله را کم کنید تا با همان شعله مستقیم یک ساعت بماند تا آب آن به تدریج بخار شود. سپس با شعله غیر مستقیم سه ساعت دم بکشد.
خواص ضد خارش و ضدعفونیکنندگی موجود در نعناع باعث پاکسازی پوست می شود. همچنین نعناع به دلیل خواص ضد عفونی کنندگی از بروز عفونتهای پوستی پیشگیری کرده و یا در صورت وجود آنها را درمان می کند.
به عنوان یک ماده ضد اسپاسم، در تسکین حساسیت هایی که منجر به سرفه می شود کمک می کند. با توجه به مقاله ای توسط دیان مککی (مرکز تحقیقات تغذیه انسانی در دانشگاه تافتس) و جفری بلومبرگ، چای نعنا می تواند به تصفیه مسیر تنفسی کمک کند و سینوس را درمان کند.
در هنگام زایمان برای تسهیل و تسریع روند زایمان می توان یک مثقال آن را دم کرده میل ????? ?????? نمود اما در دوران بارداری بهتر است از مصرف زیاد آن خودداری کرد.
علاوهبر این، زنجبیل در کاهش وزن تاثیر قابلتوجهی دارد و این طرز تهیه دمنوش نعناع برای لاغری نیز مفید در نظر گرفته میشود. برای تهیه این نوشیدنی به مواد زیر نیاز دارید:
بخوانید: بررسی تخصصی ۲۸ روغن تقویت کننده مو ابرو و مژه (بهمراه ویدئو)
دو قاشق غذا خوری + دو لیوان آبجوش، در کتری ریخته با شعله غیر مستقیم دم بکشد.
آرام بخش، کاهش دهنده فشار خون، تقویت حافظه، معده، خواب آور در شب، شست وشو دهنده کلیه، ضد سرماخوردگی، تشنج، نقرس، رماتیسم، سرددرد و سرگیجه، ناراحتی های عصبی، میگرن، غلظت خون، آسم، اسهال، سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن.
- طبع آن گرم است. - دم کرده این گیاه یک تونیک و مقوی برای تقویت روح، بدن و افزایش طول عمر است. - جهت معالجه يبوست شب ها از دم کرده این گیاه بنوشید. - جهت درمان وبا از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی برای انواع تب ها مفید می باشد. - جهت اختلالات کبدی از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - برای بیماری صرع و فلج از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی آرام کننده اعصاب و تقویت کننده عضلات است. - جهت درمان دل درد و نفخ کمی مریم گلی را کف مال کرده، در دهان ریخته آهسته بمکید تا درد برطرف شود. - خانم های نازا از دم کرده این گیاه استفاده کنند. - مریم گلی پایین آورنده فشار خون است. - جهت پوست های چرب از بخور مریم گلی استفاده شود. - شست و شو با جوشانده مریم گلی جهت خارش پوست مفید است. - برای درمان سوختگی از ضماد جوشانده مریم گلی استفاده می شود. - برای درمان برفک دهان ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد ریخته حرارت می دهیم تا به جوش آید و ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را ۱۰ دقیقه دم کرده در دهان مزمزه می کنیم. - جهت برطرف کردن اسهال ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه دم کرده صاف نموده، بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.